ΙΡ Τηλεφωνία

Η IP τηλεφωνία παρέχει την δυνατότητα να προσφέρεις εξαιρετικά ασφαλές και αξιόπιστες υπηρεσίες επικοινωνιών σε όλους τους υπαλλήλους όπου κι αν βρίσκονται.  Η IP τηλεφωνία μεταδίδει τη φωνή μέσω του δικτύου χρησιμοποιώντας ανοικτά πρότυπα, που βασίζονται στο ΙΡ πρωτόκολλο.

Οι λύσεις IP τηλεφωνίας λαμβάνουν υπόψη την παγκόσμια τάση της ενοποίησης της φωνής, βίντεο, δεδομένων και κινητών εφαρμογών σε σταθερά και κινητά δίκτυα επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνούν εύκολα σε κάθε χώρο εργασίας , χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο, συσκευή ή το λειτουργικό σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο ως πλατφόρμα, οι λύσεις IP τηλεφωνίας και ευρύτερα ΙΡ επικοινωνίας βοηθάνε τους οργανισμούς όλων των μεγεθών να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ασφάλεια, διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και επεκτασιμότητα σε συνδυασμό με τα οφέλη της χρήσης ενός ενοποιημένου δικτύου για τη μεταφορά δεδομένων.

Με την εμπειρία και τη γνώση μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε:

  • Ένα εξαιρετικά ασφαλές, αξιόπιστο και εύκολα κλιμακούμενο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο μέσω δίκτυα LAN και WAN
  • Ένα τηλεφωνικό δίκτυο που θα βελτιώσει την ευελιξία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων μέσω της ενοποίησης με εφαρμογές όπως πύλες φωνής, IVR, τηλεφωνητής, video τηλεφωνία, και άλλα.